Inspirerend onderwijs met ICT!

ICT is niet meer weg te denken op scholen. Of het nu gaat om de inzet van laptops, iPads, smartphones en digiborden in de klas of het gebruik van online lesprogramma’s, leermethodes en apps... Computers op School is het digitale magazine voor inspirerend onderwijs met ICT. Abonnees krijgen 1 x per maand het interactieve magazine in hun inbox met daarin o.a. lesideeën, tutorials, video’s, bezoeken aan koploperscholen, interviews, suggesties voor op het digibord en nieuwe apps. Abonnees kunnen al hun collega’s van de school gratis laten meeprofiteren en aanmelden voor het digitale magazine en de nieuwsbrief.

Laat je collega's meeprofiteren!

Laat alle collega’s die op jouw locatie werken meeprofiteren van je schoolabonnement! Klik hier als je je collega's wilt aanmelden. Zij krijgen dan ook de digitale COS in hun inbox. Abonneehouders hebben de unieke code voor het aanmelden van collega's ontvangen via e-mail en via de brief bij COS magazine editie november 2017. Heb je geen code ontvangen? Neem dan contact op via cos@edg.nl.

Bekijk het inkijkexemplaar