Inspirerend onderwijs met ICT

ICT is niet meer weg te denken op scholen. Of het nu gaat om de inzet van laptops, iPads, smartphones en digiborden in de klas of het gebruik van online lesprogramma’s, leermethodes en apps... Computers op School is het digitale magazine voor inspirerend onderwijs met ICT.

Bekijk het inkijkexemplaar >>

De voordelen:
  • Elke maand automatisch een nieuw digitaal magazine in je inbox
  • Inspirerende lesideeën, handleidingen, video's, apps, nieuws en interviews
  • Elke twee weken een nieuwsbrief met highlights en tips
  • Exclusieve toegang tot eerdere edities
  • Al je collega's op dezelfde locatie profiteren gratis mee van jouw abonnement

Maak kennis met Computers op School: je krijgt nu 4 x COS voor 15 euro!

Laat je collega's meeprofiteren!

Laat alle collega’s die op jouw locatie werken gratis meeprofiteren van je schoolabonnement! Klik hier als je je collega's wilt aanmelden. Zij krijgen dan ook de digitale COS in hun inbox. Abonneehouders hebben de unieke code voor het aanmelden van collega's ontvangen via e-mail en via de brief bij COS magazine editie november 2017. Heb je geen code ontvangen? Neem dan contact op via cos@edg.nl.